ŠtampaProgram ``Znanjem do posla - razvoj veština mladih

i javno-privatno partnerstvo u Srbiji ``


Projekat ``Obuka na radnom mestu za poslove prelca``JAVNI POZIV - 
za prijavljivanje na program obuke i prakse za
poslove prelca

Program se organizuje u okviru projekta "Obuka na radnom mestu za zavarivače", koji sprovode u partnerstvu: Forum Kragujevac, koga predstvalja Razvojni biznis centar Kragujevac i kompanija:

Trendteks (TRENDTEX), Prijepolje

sredstvima obezbeđenim od strane Švajcarske organizacije za razvoj i saradnju SDC, u okviru nacionalnog programa ''Znanjem do posla - razvoj veština mladih i javno-privatno partnerstvo u Srbiji'', kojim rukovodi međunarodni konzorocijum NIRAS - IP Konsalt/Niras IP Consult.

Ko se može prijaviti?

Ako imate do 30 godina, nezaposleni ste, najviše 3. i 4. stepena stručne spreme, poželjno tekstilne struke.
Sposobni ste i spremni za učešće u programu obuke, motivisani ste i zainteresovani da radite u tekstilnoj industriji, onda je ovo pravi program za vas!
Do sada niste učestvovali ni u jedom programu obuke na radnom mestu, u okviru programa ``Znanjem do posla``
Izuzetno, na program se mogu prijaviti i mladi, do 35 godina starosti, nezaposleni, najviše 3 ili 4. stepena srednje stručne spreme, ako pripadaju jednoj od teže zapošljivih kategorija, i to, kako je propisao donator:

Šta dobijate prijavom na konkurs?

Kako je program osmišljen?

Ukupan planirani broj polaznika obuke na radnom mestu je 30.
Okvirni period realizacije obuke je avgust 2019 – novembar 2019.

Kako se možete prijaviti?
Partneri na projektu raspisuju javni poziv na koji se možete prijaviti dostavljanjem popunjene prijave u propisanom obrascu, na jedan od dva načina: a) u elektronskoj formi putem email-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. u predviđenom roku, sa naznačenim nazivom e-maila ``Program obuke na radnom mestu za poslove zavarivanja`` ili b) u štampanom obliku, lično u prostorijama kompanije Trendteks, ulica Trg Dimitrija Tucovića 7, Prijepolje, u roku koji je predviđen konkursom, svakog radnog dana od 09.00 – 14.00 časova.

Tekst javnog poziva, Smernice za prijavljivanje i prijavni obrazac,
možete preuzeti na zvaničnim veb sajtovima Razvojnog biznis centra Kragujevac www.rbcentar.org i kompanije Trend teks www.trend-tex.com ili lično u prostorijama kompanije Trendteks, ulica Trg Dimitrija Tucovića 7, Prijepolje, u roku koji je predviđen konkursom, svakog radnog dana od 09.00 – 14.00 časova.

Sva eventualna pitanja možete postaviti putem email-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem telefona 034/502-557, u roku koji je predviđen konkursom.

Rok za prijavljivanje: 08.07.2019 - 26.07.2019.

 JAVNI POZIV 

 PRIJAVNI OBRAZAC

 SMERNICE ZA PRIJAVLJIVANJE